Nisan Ayı İçin Opel’den Uygun Fiyat Fırsatları

Otomotiv sektöründe adından çokça söz ettiren Opel’den şaşırtan kampanya… Opel otomobil hayallerini gerçekleştirmek için dev kampanya

Yayınlanma:
Nisan Ayı İçin Opel’den Uygun Fiyat Fırsatları

Küresel kriz ve pandeminin etkisi ile birlikte, 0 KM araç satışlarında gerileme görüldü. Gerilemenin ardından, otomotiv sektöründe adından sıkça söz ettiren Opel markasından, 0 KM araç satımı artışına yönelik kampanya ise 2023 Nisan ayı itibariyle araç alacakların yüzünü güldürdü.

2023 Nisan ayı, özellikle Opel marka 0 araç almak isteyenler için müjde ile geldi. Otomotiv devi Opel, uygun ödeme imkanları ile birlikte, 0 KM ve son model Opel otomobil alacaklar için kampanya startını verdi. Enflasyonun ve kur seviyelerinin artması ile birlikte, otomobil sahibi olmak için kurulan hayaller, Opel marka otomobil kampanyası sayesinde gerçeğe dönüşüyor.

Opel marka otomobillerde binek ve ticari modelleri için Opel’in Nisan ayı kampanyası, otomobil sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Opel’in sunmuş olduğu düşük faizli kredi ve ödeme yöntemleri ile birlikte artık enflasyon ve kur seviyelerinin artış gösterdiği son yıllarda, otomobil sahibi olmak hayal değil.

yeni-haber-basligi-415c1417.jpg

Kampanya detaylarına göre dünya markası Opel, binek ve ticari araç satımını arttırmak adına, alıcılara uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Opel marka otomobillerin sıkça alınan ve popüler olarak bilinen Astra modeli de düzenlenen kampanya içerisinde yer alıyor. Astra modeli için düzenlenen kampanyada Opel, 150 bin TL’ye kadar sınırlı, yüzde 0,99 faiz oranı ile birlikte, 15 ay vadeli ödeme seçeneği sunuyor.

opel-sl87-cover.jpg

Cazip fiyat kampanyası ile birlikte Opel otomotiv devinin sunduğu fırsatlar bununla sınırlı değil… 150 bin TL ile sınırlı düşük faiz seçeneğinin yanı sıra, Opel Astra modeli için 120 bin TL üst sınır olması şartı ile birlikte, 12 ay vadeli yüzde 0 faiz oranı sağlamakta.

Uygun ödeme seçenekleri ile birlikte, özellikle Astra model otomobil alacaklar için, şaşırtan fırsatlar. Opel Astra’nın 2023 Nisan ayı itibariyle merak edilen fiyatı ise, 819.900 TL.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet