Özgür Demirtaş Alanya'da! Cumhuriyet'in 100. yılında ekonomi buluşması

Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği, dünyaca ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'ı Cumhuriyet'in 100. yılında ekonomi buluşması için Alanya'ya getiriyor.

Yayınlanma:
Özgür Demirtaş Alanya'da! Cumhuriyet'in 100. yılında ekonomi buluşması

Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği, "Cumhuriyetimizin 100.yılında Ekonomi Buluşması" etkinliği için heyecanla hazırlıklarını sürdürüyor. Bu önemli etkinlik kapsamında, dünyaca ünlü Türk ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Alanya'ya davet ediliyor. DİGİ-Z Medya'nın sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, 7 Kasım Salı akşamı Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Alanya Yenilikçi İş İnsanları Derneği Başkanı Avni Erdoğan, etkinlikle ilgili yazılı bir açıklama yaparak, derneklerinin sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemi vurguladı. Erdoğan, "Dernek olarak açıldığımız günden bu yana birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik ve birçok alanda halkımıza dokunmaya çalıştık. Şimdi, ülkemizin değerli ve saygın isimlerinden biri olan Türk ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı Alanya halkıyla buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. DİGİ-Z Medya'nın prodüksiyon desteğiyle gerçekleştireceğimiz bu etkinlik, Alanya'nın gelişimine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Alanya'nın kalkınmasına destek veren her projenin içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet