Renault’ta Dev İndirim Başladı! Satış Fiyatlarında Son Gelişme!

Araba almayı düşünen bireylere müjdeli haber geldi. Renault 2023 itibari ile kampanyasını duyurdu. Renault'un sunmuş olduğu kampanya kapsamında Clio modellerinde 238.000 TL'ye kadar indirime gidileceği konusunda açıklama geldi.

Yayınlanma:
Renault’ta Dev İndirim Başladı! Satış Fiyatlarında Son Gelişme!

Yeniden araba almak isteyen kişiler ya da arabasını değiştirmek isteyenlere büyük avantaj. Renault özel tüketim vergi indirimi konusunda yapmış olduğu kampanya ile tüm dikkatleri üzerine topladı. Peki Renault Clio modellerinde özel tüketim vergisi indirimi olmasından sonra güncel olan fiyat listesi ne zaman açıklanacak.

Renault’tan Araba Almak İsteyenlere Eşsiz Kampanya!

Arabasını değiştirmek isteyen ya da almak isteyen bireylere çok büyük imkân sunan Renault özel tüketim vergisi muafiyetini içermiş olan yeni güncel kampanyasını açıkladı. Renault Clio özel tüketim vergisi muafiyeti ile beraber indirimli olan fiyat listesini de yayınlamış bulunuyor.

Renault Clio tarafından açıklanan ve yayınlanan fiyat listesi içinde Clio modelleri 238.000 TL'ye kadar indirim yapılmış olması tüm gözleri üzerine çevirdi. Renault Clio modellerinin güncel olan fiyat listesi Renault Clio 1.0 SC benzinli 65 PS manuel Joy modeli fiyat olarak 540.000 TL'den büyük bir indirim yapılarak 322.572 TL'ye satılacak.

renault-clio-25-130821.jpg

Renault Clio 1.0 FC Turbo ve benzinli 90ps b otomatik Joy modeli fiyatı ise 649.000 TL'ye satılırken indirimli fiyatı ile beraber 360.000 732 TL'den satışı yapılacak. Ayrıca Renault Clio 1.0 TC Turbo ve benzinli 90 ps manuel Touch modeli arabanın fiyatı 604.000 TL'den satışı olurken 335.821 TL gibi indirim yapılarak oldukça uygun fiyata satışa sunuluyor.

Renault 1.0 T.C Turbo benzinli 90ps özellikte olan ve otomatik ikon modeli ise 729.000 TL'den satışı mevcutken 405.518 TL'ye düşerek satışı gerçekleşecek. Araba almak isteyen vatandaşlara sunulan bu kampanya doğrultusunda pek çok vatandaş arabasını rahat bir şekilde anılma imkânı bulacak.

Özel tüketim vergisinin olmaması dahilinde Renault Clio modelleri oldukça uygun fiyata alıcılarına satılacak. Araba almak isteyen tüm bireyleri alâkadar eden bu dev kampanya sayesinde pek çok kişi araba hayalini gerçekleştirecek. Yeni fiyat listesi yayınlandıktan sonra kampanyaya ilgi oldukça büyük.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet