Tahran'dan Alanya'ya yolculuk! Taban Airlines ilk yolcularını taşıdı

Taban Airlines Havayolları, Tahran'dan Alanya'ya gerçekleştirdiği ilk uçuşla Alanya'yı turizm açısından önemli bir adımın eşiğine taşıdı.

Yayınlanma:
Tahran'dan Alanya'ya yolculuk! Taban Airlines ilk yolcularını taşıdı

Taban Airlines Havayolları'nın Tahran-Alanya seferi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Ömer Sözener, ünlü İranlı sanatçı Samir Zand ve diğer yetkililerin katılımıyla coşkuyla kutlandı. İlk uçuşun başarısı, Alanya'nın turizm açısından geleceğine dair umutları artırdı.

Başkan Yardımcısı Yenialp, Taban Airlines Havayolları'nın Alanya'ya ilk uçuşunu gerçekleştirmesinin kent turizmi açısından büyük bir gelişme olduğunu belirtti. Yenialp, "Halihazırda İran'dan uçuşlar gerçekleşiyordu. Ancak Taban Airlines Havayolları'nın da sefere başlaması ve bugün ilk uçuşunu gerçekleştirmesi kent turizmimiz açısından önemli oldu. Alanya Belediyesi olarak ALTİD, ALTAV gibi oda ve derneklerimizle gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları meyvelerini veriyor. Alanya'mız ve bölgemiz adına hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Taban Airlines Havayolları'nın Tahran-Alanya seferlerinin devam edeceği ve ekim sonuna kadar 8 sefer daha yapılacağı açıklandı. Karşılama töreninin ardından Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, kaptan pilotlar ve kokpit ekibine günün anısına 'sevgi taşı' hediye etti. Bu gelişmeyle birlikte Alanya, uluslararası turizm haritasında daha fazla yer alacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet