Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan ALTSO ile işbirliği!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Türk Patent ve Marka Kurumu işbirliğiyle Alanya'da hizmete açılan Bilgi ve Doküman Birimi, markalaşma konusunda yerel firmalara önemli destek sağlayacak.

Yayınlanma:
Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan ALTSO ile işbirliği!

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Türk Patent ve Marka Kurumu ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucunda Alanya'da Bilgi ve Doküman Birimi'ni hizmete açtı. Bu önemli adım, Alanya'daki firmaların markalaşma sürecini hızlandırarak şehrin marka değerini artırmayı hedefliyor.

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM'DEN MARKALAŞMA VURGUSU

ALTSO Başkanı Eray Erdem, açılış töreninde yaptığı konuşmada, göreve gelmeden önce firmaların markalaşması ve Alanya'nın marka değerini artıracağına dair verdikleri sözü hatırlattı. Erdem, "Türk Patent ve Marka Kurumu'nun Bilgi ve Doküman Birimi'ni Alanya'mıza kazandırdık ve odamız bünyesinde hizmete açtık. Birimimizde marka ve patent konularında uzmanlaşmış arkadaşlarımız firma yetkililerine bilgi paylaşımı ve yönlendirme yapacaklar." dedi.

MARKALAŞMA, EKONOMİK ZORLUKLARDA FİRMALARA CAN SİMİDİ

Erdem, zorlu ekonomik şartlarda markalaşmanın firmaların ayakta kalmasına ve pazarda daha fazla pay almalarına olanak sağladığını vurguladı. Ayrıca marka bilinirliğinin artmasıyla tüketicilerin ürün ve hizmetlere daha aşina olduğunu belirtti. Erdem, "Alanya'daki iş insanlarının markalaşmasına önem veriyoruz." diyerek açıklamasına şöyle devam etti: "İş hayatında takdir edilir başarı hikayeleri üretebilmelerinde markalaşmanın büyük payı olduğuna olan inancımız ile açtığımız birimin Alanya'mız için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Alanya'mız için, iş insanlarımız için çalışmaya, elimizden gelen gayreti göstermeye önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz."

Bu işbirliği, Alanya'nın iş dünyasına ve ekonomisine katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak görülüyor. Türk Patent ve Marka Kurumu'nun Bilgi ve Doküman Birimi, yerel firmaların markalaşma süreçlerini destekleyerek, şehrin daha fazla tanınmasına ve rekabet gücünün artmasına katkıda bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet