Türkiye piyasasını sağlayacak 2 yeni araç yolda! O tarihte sektörü altını üstüne getirecek

Elektrikli araçlar tüketiciler tarafından yakından takip ediliyor. SUV model aracıyla sektörü altüst eden BYD, 2 yeni modelin daha yolda olduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Türkiye piyasasını sağlayacak 2 yeni araç yolda! O tarihte sektörü altını üstüne getirecek

Ekim ayında gerçekleştirilen marka lansmanının ardından Türkiye'de satışa çıkarılacak olan ilk aracı BYD ATTO 3’ü tanıttı. Yollarda görmeye başladığımız BYD ATTO 3, birçok kişinin dikkatinde yer alıyor. Elektrikli araç üreticisi BYD (Build Your Dreams), herkesi sevindirecek bir açıklamaya imza attı. 2 yeni araç modelinin daha Türkiye piyasasında yer alacağı belirtildi. İşte BYD yeni araçları…

ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE ADAPTE OLUNDU

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, Türk tüketicilerin yeni ve teknolojik olan her şeyi hızlı bir şekilde adapte olduğunu belirtti. Ergun, araca olan ilgiden memnun olduklarının altını çizdi.

byd-atto-3-1.webp

Türkiye'de ilk olarak İstanbul'da 2 Ankara ve İzmir'de ise birer adet olmak üzere Toplamda 4 bayi ile satış işlemlerine devam eder BYD, 2024 yılında bayi sayısını 20'nin üzerine çıkarmayı planlıyor.

TÜRKİYE PİYASASINI SAĞLAYACAK

Türkiye piyasasında yer alan ATTO 3 model aracı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan BYD, iki yeni araç müjdesi verdi. Türkiye modeline 2 yeni aracın daha gelmesi için çalışmaların devam ettiğini belirten yetkililer getirilecek araçları da açıkladı. Türkiye piyasasında yer alacak yeni araçlar şu şekildedir:

byd-han.webp

BYD HAN

2024 yılının ilk çeyreğinde getirilmesi planlanan BYD HAN, E segmentinde konumlanan sportif bir model olarak görülmektedir. BYD HAN 0-100 km/s hızlanmasını 3,9 saniyede tamamlarken WLTP ölçümleri doğrultusunda karma kullanımda 521 kilometre, şehir içi kullanımda ise 662 km menzile sahiptir.

byd-seal.jpeg

BYD SEAL

2024 yılının ilk çeyreğinde Türkiye piyasasında yer alması planlanan BYD SEAL model aracın 10.000 adet satılması bekleniyor. BYD’nin D segmentinde yer alan bir araç olarak karşımıza çıkan SEAL, sportif tasarımı ile 82.5 kWh BYD Blade Batarya ile satışa sunulacak. Bunun yanı sıra 230 kw arkadan itişli ( 313 HP)v e 390 kW (530 HP) dört çeker sürüş versiyonları ile piyasada yer alacak olan SEAL, 570 km'ye kadar menzil sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet