Uzman Tahminleri Altın Piyasasını Sallıyor!

Altın fiyatlarında uzmanların çarpıcı tahminleri yatırımcıları harekete geçiriyor. Piyasada yeni bir dönem mi başlıyor?

Yayınlanma:
Uzman Tahminleri Altın Piyasasını Sallıyor!

Son haftalarda düşüşe devam eden gram altın, yeni haftaya da düşüşle başlamıştı. Yatırımcıları tedirgin eden düşüşler üzerine, ekonomistlerden gelen çarpıcı yorumlar dikkat çekti. Yakın takibe alınan uzman yorumları üzerine, o isimden ons altın ve gram altın fiyatlarında zirve tahmini geldi.

ALTINDA DİKKAT ÇEKEN TAHMİNLER

Altın yatırımcılarının gündeminden düşmeyen piyasa uzmanı İslam Memiş, yeni tahminlerini paylaştı. Son günlerde yaptığı çarpıcı açıklamalarla sık sık gündeme gelen uzman isim, evleneceklere, borçlu olanlara ve orta - uzun vadeli yatırımcılara sesleniyordu.

Altın fiyatlarındaki düşüşü alım fırsatı olarak değerlendiren uzman isim, yeni tahminlerini paylaştı. İsabetli tahminleriyle bilinen uzman isim, önce tahminlerini paylaştı, sonrası ise milyonları kokuttu.

161006.webp

ONS ALTIN VE GRAM ALTINDA ZİRVE RAKAMLAR

Altın yatırımcıları ve altına borcu olanların yakından takip ettiği altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni tahminlerini duyurdu. Ons altın hakkında konuşan uzman isim, dolar endeksindeki düşüşün ons altın fiyatlarında yükselişe kapı açacağını söylemişti.

Ons altın tarafında 2.350 doları beklediğini işaret eden Memiş, yönünü gram altına çevirdi. Gram altında 2.500 TL'nin görüleceğini işaret ederek, kendisine sorulan "daha yüksek seviyeleri görebilir mi?" sorusuna cevabı, "Evet bekliyorum, önce o beklediğimizi görelim.” şeklinde oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet