Adana'da Aile İçi Şiddet: Anne Ağır Yaralı, Eşi Öldürüldü

Adana'da Nurettin Kaya isimli şahıs, annesini ağır yaralayıp eşini öldürdü. Olay sonrasında gözaltına alınan ve emniyette "Pişman değilim" diyen zanlı, mahkeme tarafından tutuklandı.

Yayınlanma:
Adana'da Aile İçi Şiddet: Anne Ağır Yaralı, Eşi Öldürüldü

Adana'nın Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde yaşanan trajik bir olay, Türkiye gündemine oturdu. İddialara göre, 40 yaşındaki Nurettin Kaya, annesi Fahriye Kaya (54) ve eşi Halime Kaya (44) ile yaşadığı tartışma sonucunda onları tabanca ile vurdu. Bu saldırı sonucunda annesi ağır yaralanırken, eşi hayatını kaybetti.

11.webp

Zanlı Tutuklandı

Olayın ardından kaçan Nurettin Kaya, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde, işlediği suça pişman olmadığını belirten Kaya, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayın Detayları

45.webp

Olay, 26 Kasım günü meydana geldi. Nurettin Kaya, annesi Fahriye ve eşi Halime ile evlerinde çıkan bir tartışma sonrasında, ikisini de başlarından vurarak ağır bir suç işledi. Annenin durumu ağırken, Halime Kaya olay yerinde hayatını kaybetti. Bu olay, Adana ve Türkiye genelinde büyük bir tepki ve üzüntüye neden oldu.

Toplumda Şiddetin Yankıları

Bu vahim olay, toplumda aile içi şiddetin yarattığı yıkıcı etkilere ve bu tür suçların ciddiyetine dikkat çekiyor. Nurettin Kaya'nın ifadeleri ve işlediği suçun vahameti, kamuoyunda derin bir infiale yol açtı. Olay, aile içi şiddetin önlenmesi ve bu tür suçlara karşı etkili önlemler alınması gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet