Alanya Belediyesi'ne Büyükelçiden Teşekkür

21. Kutlanan Alanya Uluslararası Turizm ve Kültür Festivaline, Büyükelçiden teşekkür. Festivalin bu yılki teması Cumhuriyetin 100. Yılında Türk Cumhuriyetleri teması damgasını vurdu. Türk Dünyasının daimi birliğinin, dirliğinin ve bütünlüğün gayesi ile düzenlenen festivale, Türk Teşkilatı'na üye ülkeler Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan ve gözlemci statüsünde olan ülkeler Macaristan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkmenistan’dan da katılım sağlandı.

Yayınlanma:
Alanya Belediyesi'ne Büyükelçiden Teşekkür

Macaristan Ankara Büyükelçisi Viktor Mátis, festivalde Macaristan’a yer veren Alanya Belediyesi’ne teşekkür ederek, Macaristan Büyükelçisi Viktor Mátis, mesajında, “Ankara'da gündem yoğun, ama Alanya Belediyesi’nin organize ettiği bu güzel programda, sağ olsunlar, bir Macaristan çadırı da açıldı. Orayı küçük ama verimli, Türk dünyası ile olan tarihi ilişkilerimizi anlatan bir sergi ile doldurduk. İlgi duyanların ziyaretleri etmelerinden mutluluk duyduk” ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-06-03-at-185528.jpg

Tabiri Caizse Türk Dünyası Tadında bir Festival oldu

Festival programında, Özbekistan müziği ve dansını performansı ile temsil eden Dans ve Bale Öğretmeni Serbinoz Oripova seyredenleri coşturdu. Danslarıyla Festivale renk katan Oripova, Alanya’yı çok sevdiğini burada olmaktan onur duyduğunu ve Alanya'lılara dans ve bale bilgisiyle, kültürel olarak katkı sağlamak istediğini ve Alanya Belediyesi Festival proğramı çalışanlarına çok teşekkür ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet