Alanya Belediyesi'nin dolaplarından para fışkırıyor

Alanya Belediyesi skandal görüntülere ev sahipliği yaparak Türkiye gündemine oturdu. Sözcü TV'nin ortaya çıkarttığı skandalda, Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve danışmanı Tamer Telli'nin para sayma görüntüleri seçim öncesinde adeta bomba etkisi yarattı.

Yayınlanma:
Alanya Belediyesi'nin dolaplarından para fışkırıyor

Alanya Belediyesi’nin binasında para sayma görüntüsü ortaya çıktı. Sözcü TV’de yer alan haberdeki görüntülerde Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve danışmanı Tamer Telli’nin dolaptan çıkardıkları paraları saydıkları görüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığında çekilen para sayma görüntülerinin tartışmaları ve adli süreci devam ederken yeni bir para sayma görüntüsü de bu kez Milliyetçi Hareket Partisi yönetimindeki Alanya Belediyesi’nden geldi.

alnya3.jpg

Sözcü TV’de Fatih Portakal’ın sunduğu habere göre; MHP’li Alanya Belediyesi’nin binasında para sayma görüntüsü ortaya çıktı.

Videoda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Erdoğan ve danışmanı Tamer Telli’nin belediye binasındaki bir dinlenme odasında dolaptan çıkardıkları paraları saydıkları görüldü.

alnya2.jpg

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise yayınlanan görüntülere ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Yücel ve 9 yöneticinin ise imar yolsuzluğundan yargılandığı dava devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet