Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'den Yılbaşı Gecesi Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, yılın son gecesinde, Alanya'da görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek yeni yıl tebriklerini iletti ve görevlerinde başarılar diledi.

Yayınlanma:
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'den Yılbaşı Gecesi Güvenlik Güçlerine Moral Ziyareti

Yılbaşı Gecesi Güvenlik Güçlerine Kaymakamlık Desteği

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, 2024 yılbaşı gecesini, Alanya'nın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev başında olan güvenlik güçleriyle geçirdi. Kaymakam Ürkmezer, bu özel gecede, Alanya'daki çeşitli güvenlik noktalarını ziyaret ederek, görevli personelin moralini yükseltti ve yeni yıl dileklerini paylaştı.

Kaymakam Ürkmezer'e bu anlamlı ziyaretlerinde, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen İlyas Acar, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Sahil Güvenlik Komutanı Astsubay Uğur Bakır ve Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal eşlik etti. İlk durağı Mahmutlar Jandarma Karakolu olan Ürkmezer, burada Jandarma personeline hitaben yaptığı konuşmada, yılbaşında alınan güvenlik tedbirlerinin önemine vurgu yaptı.

415978732-384611943924185-1454927903106315617-n.webp

Alantur Uygulama noktası, Cumhuriyet Şehit Coşkun Nazilli Polis Merkezi Amirliği, Özel Harekat Ekipleri, Devriye Ekipler Amirliği ve Motosikletli Polis Timleri gibi çeşitli güvenlik birimlerini de ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer, İlçe Emniyet Müdürü ve amirlerden güvenlik tedbirleri hakkında bilgi aldı.

Son olarak Zabıta görevlileri ve Sahil Güvenlik Komutanlığı personeliyle de bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer, tüm personele yeni yıl tebriklerini ileterek, başarılı ve güvenli bir yıl diledi. Ürkmezer, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve güvenli bir şekilde girmeleri için görev yapan kolluk kuvvetlerimize şükranlarımı sunuyorum. 2024 yılının herkes için mutlu, sağlıklı ve huzurlu geçmesini diliyorum" dedi.

Bu özel gece, Alanya'nın güvenlik güçlerine yönelik takdir ve desteğin güçlü bir ifadesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet