Alanya'da Yeter Artık Dedirten Yasak İçin; ''Hükümete Çağrı.''

Alanya'da pandemi döneminde yasak getirilen müzükli eğlence sektötöründe, devam eden yasağa tepkiler artıyor. Pandemi şartlarının kalkmasına rağmen devam eden yasak, Turizm işletmecilerine isyan ettirdi. '' Batmak üereyiz.''

Yayınlanma:
Alanya'da Yeter Artık Dedirten Yasak İçin; ''Hükümete Çağrı.''

Alanya'da pandemi ile gelen müzük yasağının devam ettiğini belirten Turizm ve Eğlence Sektörü işletmecileri yasağa tepki gösteriyor. Bu yasak Bodrum, Side ve Çeşme'de yok niçin Alanya'da var diyerek Hükümete çağrıda bulundular.

istockphoto-627183716-612x612.jpg

Bu çifte standart değilde nedir?

Batmak üzereyiz, çok zor durumdayız. Bodrum'da eğlence yerleri gece 03.00-04.00'e kadar açık. Alanya'nın sınır komşusu Side'de gece 03.00'e kadar açık. Çeşme'de de 03.00'e kadar açık. Alanya'ya gelin, 01.30'da Alanya Barlar Caddesi bomboş. Alanya'ya bir kasıtları mı var? Artık genç jenerasyon turist Alanya'ya gelmiyor. Genç turistler Side, Bodrum ve Çeşme'ye kaçıyor. Ankara'nın pavyonları sabah 05.00'de kapanıyor, turizme hizmet eden, ülkeye döviz kazandıran Alanya'daki eğlence yerleri 01.00'de kapanıyor. Bu ülkemizin döviz girişini baltalamaktan başka bir şey değil" dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet