Ankara Sincan'da Komşu Tartışması Kanlı Bitti

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, gürültü sebebiyle tartıştığı komşusunun evine silahlı saldırı düzenleyen 72 yaşındaki T.Ü., aynı aileden 5 kişiyi vurarak öldürdü. Şüpheli, olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı.

Yayınlanma:
Ankara Sincan'da Komşu Tartışması Kanlı Bitti

Sincan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Mahallesi'nde, yaşanan gürültü sebebiyle tartıştığı komşusunun evine yönelik saldırıda 72 yaşındaki T.Ü., yaşanan anlaşmazlık sonrası evinden aldığı pompalı tüfekle komşu ailesine ateş açtı. Bu acımasız saldırı sonucu aileden 5 kişi yaşamını yitirdi.

T.Ü.'nün, çocuklarının gürültüsü nedeniyle komşusuyla olan anlaşmazlık sonrası şikayette bulunduğu, tartışmanın ardından evinden tüfek alarak üst kattaki aileye saldırdığı belirtildi. Babaanne B.T. (71), baba H.T. (41), anne S.T. (40) ve çocukları M.T. (13) ile C.T. (11) saldırı sonucu hayatını kaybederken, ağır yaralanan S.T. ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Şüpheli Yakalandı

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle şüpheli T.Ü. binanın merdivenlerinde, kullandığı tüfekle birlikte bulundu ve gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu acı olay, komşu ilişkilerinde yaşanan anlaşmazlığın trajik bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Şiddetin ve silah kullanımının insan hayatına verdiği acı sonuçlar bir kez daha gözler önüne seriliyor. Olayın ardından şüphelinin adalet önüne çıkarılması ve soruşturmanın detaylı bir şekilde sürdürülmesi bekleniyor. Bu tür trajik olaylar, toplumda derin üzüntü ve endişe yaratıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet