Ankara Yenimahalle'de Zincirleme Kaza: Bir Anne Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 22 kişi hafif yaralandı. Kazada yaralanan oğlunu ziyarete giden anne F.T., kaza yerinde başka bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Ankara Yenimahalle'de Zincirleme Kaza: Bir Anne Hayatını Kaybetti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Anadolu Bulvarı'nda gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında, bir kamyon, otomobil ve servis minibüsü çarpıştı. Kazada toplam 22 kişi hafif yaralanırken, polis ve sağlık ekipleri olay yerine hızla sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından çevre hastanelere nakledildi.

Kazada yaralanan oğlu M.E.T.’nin durumu hakkında bilgi almak için olay yerine giden anne F.T., burada korkunç bir kazaya daha maruz kaldı. O.A. isimli sürücünün kullandığı otomobil, F.T.'ye çarptı. Yapılan alkol testinde O.A.'nın 1.77 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ağır yaralanan anne F.T., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Sürücü O.A. ise gözaltına alındı.

Bu trajik olay, Ankara'da trafik güvenliği ve alkollü araç kullanımı konularında ciddi endişeleri gündeme getirdi. Anne F.T.'nin ölümü, sadece ailesini değil, tüm toplumu yasa boğdu ve trafik güvenliği konusunda daha fazla önlem alınması gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet