Ankara'da Gürültü Tartışması Kanlı Bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Keçiören'de yaşanan bir gürültü tartışması dehşet verici bir olaya dönüştü. Asansör tamiri sırasında gürültü iddiasıyla başlayan kavgada, Hüseyin Alkan isimli şahıs komşusu Uğur Şahan ve 15 yaşındaki oğlu Mehmet Ali Şahan'ı tüfekle öldürdü. Şahan'ın eşi Sevda Şahan ile apartman yöneticisi Sema Taşkıran da yaralandı. Olayın şüphelisi Alkan, gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Ankara'da Gürültü Tartışması Kanlı Bitti: 2 ölü, 2 yaralı

Keçiören'de asansör tamiri sırasında çıkan gürültüyle başlayan bir tartışma, trajik bir sona evrildi. Hüseyin Alkan, apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile yaşadığı gerginliğin ardından komşusu Uğur Şahan ve oğlu Mehmet Ali Şahan'ı tüfekle vurarak öldürdü. Eşi Sevda Şahan ve Sema Taşkıran'ı da yaraladı.

Olay, Yayla Mahallesi, 1409 Sokak'ta gerçekleşti. Alkan, asansördeki gürültü nedeniyle yönetici Taşkıran'la tartıştı. Ardından, üst katta yaşayan Şahan ailesine ateş açtı.

Soruşturma Devam Ediyor

Şüpheli, kaçmaya çalışan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran'a da ateş etti. Olayda Uğur Şahan ve oğlu hayatını kaybederken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Alkan, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet