Bankacı Seçil Erzan Tefeciler Tarafından Tehdit Edildi

Futbol dünyasının tanınmış isimleri Arda Turan, Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da içinde olduğu 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığı skandalında, milyonlarca dolarlık vurgun yapan bankacı Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Bankacı Seçil Erzan Tefeciler Tarafından Tehdit Edildi

Futbol dünyasının önde gelen isimlerinin de mağdur olduğu 'Fatih Terim Fonu' dolandırıcılığı vakasında yeni bir gelişme yaşandı. CNN Türk'te yer alan habere göre, milyonlarca dolarlık vurgun yapan bankacı Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler gün yüzüne çıktı.

Erzan'ın, iddianamede de anlattığı üzere tefeciler tarafından tehdit edildiği ve boş bir araziye götürülerek videoda tefecilerin isteklerini tekrar etmek zorunda bırakıldığı ortaya çıktı. Kanal D Haber'in yayınladığı görüntülerde, Erzan'ın "Muci" lakaplı İranlı Hakkani tarafından kaçırıldığı ve parasını alamadığı için tehdit edildiği iddia ediliyor.

Görüntülerde Erzan, "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma" şeklinde konuşuyor.

Erzan, Hakkani ve Süleyman Arslan arasında geçen mali işlemleri anlatırken, Hakkani'nin kendisinden daha fazla para talep etmesi ve bunun üzerine Arslan'a 10 milyon lira borçlanması detaylarıyla aktarıldı. Erzan'ın, bu borç karşılığında 14 milyon liralık senet imzaladığı ve sonrasında daha fazla para ödediği belirtildi.

İranlı Hakkani'nin, senette adının geçmesi sebebiyle borçlu göründüğü ve bunun üzerine Erzan'ı evinden alarak tehdit ettiği, bu tehdit anının videoya çekildiği de haberler arasında yer aldı. Bu olay, Fatih Terim Fonu dolandırıcılığı skandalında yeni bir boyut kazandırıyor ve karmaşık mali ilişkileri ortaya çıkarıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet