Bodrum'da katledilen anne ve kızın cenazeleri için Rusya'da yardım çağrısı

Bodrum'da boşandığı erkek tarafından katledilen Irina Dvizova ve kızı Dayana'nın cenazelerinin Rusya'ya götürülmesi için yardım çağrısı yapıldı.

Yayınlanma:
Bodrum'da katledilen anne ve kızın cenazeleri için Rusya'da yardım çağrısı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Rus uyruklu Irina Dvizova ve kızı Dayana Dvizova'nın öldürülmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. İki cinayetin şüphelisi olarak Irina Dvizova'nın eski eşi ve Litvanya uyruklu Andrej Kuslevic belirlendi.

Olayın Detayları ve Soruşturma Süreci

23 Kasım'da aile yakınlarının ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada, anne ve kızın evlerinde kan izleri bulundu. Güvenlik kamerası kayıtları ve yapılan aramalar sonucu, anne-kızın cesetleri İçmeler mevkisindeki Tavşanburnu yolunda, dik bir yamaçta çarşaflara sarılmış halde bulundu. Olay yerindeki incelemelerin ardından cesetler, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Şüpheli Kaçtı, Yakalanması İçin Çalışmalar Sürüyor

Cinayetlerin ardından küçük erkek çocuğunu da yanına alarak Litvanya'ya kaçtığı belirtilen şüpheli Andrej Kuslevic'in yakalanması için Litvanya güvenlik birimleriyle iletişime geçildiği bildirildi.

Cenazelerin Alınması İçin Yardım Kampanyası

Maddi durumu iyi olmayan aile yakınları, cenazelerin Rusya'ya gönderilmesi için sosyal medyada yardım kampanyası başlattı. İki çocuğundan biri olan David Dvizova ve diğer aile üyeleri, cenazelerin ülkelerine götürülmesi amacıyla kampanya hakkında sosyal medya hesaplarından bilgilendirme yaptı.

Bu trajik olay, Bodrum ve genel olarak Türkiye'de büyük bir üzüntüye yol açtı ve toplumsal bir vicdan sorgulamasını gündeme getirdi. Cenazelerin alınması ve ülkeye geri götürülmesi için başlatılan yardım kampanyası, uluslararası toplumun desteğini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet