Bursa Kestel'deki Fabrika Yangınına Hızlı Müdahale

Bursa'nın Kestel ilçesindeki Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde ev tekstili üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almaya çalışıyor.

Yayınlanma:
Bursa Kestel'deki Fabrika Yangınına Hızlı Müdahale

Bursa'nın Kestel ilçesinde yer alan Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir ev tekstili ürünleri fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Amirliği, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, fabrikanın tüm bölümlerini saran yangına hızla müdahale etti.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde Bilgi Aldı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yangınla ilgili bilgi almak için olay yerine geldi. Vali Demirtaş, 370 kişinin çalıştığı fabrikadaki yangına çok sayıda itfaiye aracıyla hızlı müdahale edildiğini belirtti. Yangın başladıktan sonra kısa sürede ekiplerin olay yerine ulaştığını ve hiçbir vatandaşın sağlığının tehlikede olmadığını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi'nin Etkin Müdahalesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yangına 10 dakika içinde 11 araçla müdahale edildiğini aktardı. Toplam 42 araçla yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirten Aktaş, "Yangın, 3'üncü kat depo kısmında yoğunlaşmış durumda. En kısa sürede söndürmeye çalışıyoruz. Yağışın da etkili olduğu bölgede ekiplerin çalışmaları devam ediyor" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet