Canan Ergüder, Yeni Netflix Dizisi İle Başrolde

Ünlü oyuncu Canan Ergüder, Netflix için çekilecek 'İstanbul Ansiklopedisi' adlı yeni bir dizide başrolü üstlenecek. Dizinin yönetmenliğini Selman Nacar yapacak ve çekimler Ocak ayında başlayacak.

Yayınlanma:
Canan Ergüder, Yeni Netflix Dizisi İle Başrolde

'Aile' dizisinde Leyla Soykan karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Canan Ergüder, yeni bir projeye imza attı. Ergüder, Netflix'in yeni dizisi 'İstanbul Ansiklopedisi'nde başrol oynayacak. Dizi, Selman Nacar tarafından yönetilecek ve Canan Ergüder, dizide Nesrin adında bir doktoru canlandıracak.

Yeni Projeye Adım

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Ergüder'in katıldığı bu yeni proje, dijital platformda yayınlanacak. Tims&B yapımı olan ve 8 bölüm olarak planlanan dizinin senaryosu da yine Selman Nacar tarafından kaleme alındı.

Çekimler Ocak Ayında Başlıyor

Dizinin çekimlerine Ocak ayında start verilecek. 'İstanbul Ansiklopedisi', Ergüder'in ekranlardaki yeni yüzü olarak dikkat çekiyor. Dijital platformdaki bu yeni dizinin, izleyiciler tarafından merakla beklenmesi bekleniyor. Canan Ergüder'in performansı ve dizinin konusu, şimdiden izleyiciler arasında heyecan yaratmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet