Candan ve Polat Aileleri: Farklı Cezaevlerine Ayrı Sevkiyatlar

Dilan ve Engin Polat ailesi, kara para aklama iddialarıyla farklı cezaevlerine sevk edildi. Cezaevi yolculuğu, aile üyelerini ayrı yerlere götürdü. Hukuki süreç devam ediyor.

Yayınlanma:
Candan ve Polat Aileleri: Farklı Cezaevlerine Ayrı Sevkiyatlar

Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında olduğu 14 kişi,"suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "vergi usul kanununa muhalefet", "mal varlığı değerlerinin meşru kaynağını gizlemek", "spor müsabakalarına dayalı sabit ihtimalli veya müşterek bahis ya da şans oyunlarıyla bağlantılı olarak para nakline aracılık etme" iddialarıyla önce gözaltına alınmış, ardından da tutuklanarak Marmara Cezaevi'ne gönderilmişti.

Dün yeni bir gelişmeyle Engin Polat’ın soruşturmada tutuklu bulunan diğer erkek mahkumlarla birlikte başka cezaevine sevk edildi.

ENGİN POLAT VE SEZGİN POLAT ÇORLU'YA SEVK EDİLDİ

Engin Polat ve babası Sezgin Polat, Çorlu Cezaevi’ne, Engin Polat’ın erkek kardeşi Alper Kürşat Polat ile Avukat ve Mali Müşavir Ahmet Gün’ün akrabası Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevi’ne, Engin Polat’ın kuzeni Can Polat, amcası Halit Polat ve dayısı Metin Yılmaz ise Dilan Polat’ın erkek kardeşi Can Doğu ile birlikte Tekirdağ Cezaevi’ne sevk edildi.

SİLİVRİ GÜNLERİ SONA ERDİ

Gazeteci Emrullah Erdinç'in paylaşımıyla, Dilan Polat'ın da Silivri Cezaevi'ndeki günlerinin sona erdiği ortaya çıktı.

Normalde sevklerin Cezaevleri Genel müdürlüğü tarafından yapıldığını belirten Emrullah Erdinç, akşam saatlerinde Adalet Bakanlığı'ndan gelen bir yazı sebebiyle Dilan Polat'ın yüksek güvenlikle Çorlu Cezaevi'ne nakledildiğini açıkladı.

DİLAN VE ENGİN POLAT AYNI CEZAEVİNDE

Candan kardeşlerle komşuluğu kısa süren, ablası Sıla Doğu'yla da ayrılık vakti gelen Dilan Polat, Çorlu Cezaevi'nde Engin Polat'a kavuşacak.

Kardeşi Sıla Doğu ise Candan kardeşlere komşuluk yapmaya devam edecek ve Silivri'de kalacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet