CHP MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Af Talebini Kabul Etti

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebini oy çokluğuyla kabul etti ancak son kararı Parti Meclisi verecek. Ayrıca, CHP'de Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuru süresi 5 Aralık'a kadar uzatıldı. Bugün gerçekleşecek Parti Meclisi toplantısında, daha önce ilişiği kesilenlerin af talepleri ve Tüzük Kurultayı gibi konular ele alınacak. Tüzük Kurultayı'nın tarihi de bu toplantıda belirlenecek.

Yayınlanma:
CHP MYK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Af Talebini Kabul Etti

BirGün'ün haberine göre, Üst Parti Yetkilileri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında "bağışlanma" talebinin oy çokluğuyla kabul edildiğini açıkladılar. Ancak nihai karar Parti Meclisi'ne bırakıldı. CHP MYK aynı zamanda parti içinde geçmişte ilişiği kesilenlerin af taleplerini değerlendirdi. Özcan'ın talebinin ardından Parti Meclisi'nin vereceği karar belirleyici olacak.

CHP'nin Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvuru süresi, ilk olarak yarın sona erecekken, 5 Aralık tarihine kadar uzatıldı. Öte yandan, CHP Parti Meclisi'nin bugün gerçekleşecek toplantısında, MYK'nin incelediği af talepleri ve Tüzük Kurultayı gibi önemli konular ele alınacak. Kasım ayı sonunda yapılması planlanan ancak ertelenen Tüzük Kurultayı'nın tarihinin belirlenmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet