Denizli'de Otobüs ve Otomobil Çarpışması: 30 Yaralı

Denizli'nin Çardak ilçesinde, turistleri taşıyan bir otobüs ile bir otomobilin çarpışması sonucu 30 kişi yaralandı. Turizm şirketine ait otobüs, havalimanı kavşağında otomobille çarpıştı, kazada sürücülerle birlikte turistler de yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edildi.

Yayınlanma:
Denizli'de Otobüs ve Otomobil Çarpışması: 30 Yaralı

Denizli'nin Çardak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Taylandlı turistleri taşıyan bir turizm şirketine ait otobüs, havalimanı kavşağında Ş.Ş.U. yönetimindeki otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs, yoldan çıkarak kara yolu yönlendirme tabelası direğine çarparak durabildi.

Kazada, otobüs sürücüsü ile birlikte otobüste bulunan muavin, rehber ve Tayland uyruklu 26 turist yaralandı. Toplamda 30 kişi, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralıların durumlarıyla ilgili hastanelerden henüz detaylı bir açıklama gelmedi. Kazanın nasıl meydana geldiğine dair ise soruşturma başlatıldı.

ghhj.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet