Dilan Polat yüzünden Gazeteci Murat Ağırel Tehdit Altında!

Ünlü sosyal medya çifti Dilan-Engin Polat'ın kara para aklama iddialarında gazeteci Murat Ağırel, tehdit edildiğini açıkladı. Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kara paranın sahibini sorgulaması nedeniyle baskı altında olduğunu dile getirdi. Ağırel, suçlamaların ardından tehditler aldığını belirtirken, "Ateşe yürüyorum, geri adım atmayacağım" dedi.

Yayınlanma:
Dilan Polat yüzünden Gazeteci Murat Ağırel Tehdit Altında!

Dilan-Engin Polat çifti ile ilgili kara para aklama iddialarını gündeme getiren gazeteci Murat Ağırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tehdit edildiğini açıkladı. Ağırel, kara paranın sahibini sorgulamasının ardından baskı altında olduğunu ifade etti.

Sosyal medya platformunda, kara paranın sahibini sorgulduğunu ve bu nedenle harekete geçildiğini vurgulayan Ağırel, "Ateşe yürüyorum, geri adım atmayacağım" şeklinde açıklama yaptı. Kendisine yönelik tehditlere rağmen geri adım atmayacağını belirten Ağırel, suçlamaların ardından tehditler aldığını ve baskı altında olduğunu ifade etti.

s-3ec854eb3fb24e17a8bfb207efc9e14fadc5173b.webp

"Sizin önünüzde eğilmem"

Ağırel, paylaşımında, "Hodri meydan, asla vazgeçmeyeceğim. Memleketim için verecek bir canım, milletim için vereceğim son nefesim var. Sizin önünüzde eğilmem." şeklinde sözlerine yer verdi.

Gazeteci Ağırel'in bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Kara para iddiaları hakkında ortaya atılan suçlamalar ve tehditler, medya ve kamuoyunda ciddi endişe yaratmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet