Dilan ve Engin Polat Hakkında Naylon Fatura İddiası

Kara para aklama, vergi kaçırma ve suç örgütü kurmak suçlamalarıyla tutuklanan Engin Polat ve Dilan Polat soruşturmasında, ümrüt Yerebakan ifadesinde 1 milyar liranın üzerinde naylon fatura kesildiğini itiraf ettiği ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Dilan ve Engin Polat Hakkında Naylon Fatura İddiası

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, MASAK raporlarındaki belirtilen tutarın çok ötesinde naylon fatura olduğunu itiraf etti. Detaylı ifadesinde, suçlamaların arkasındaki düzeni ve Ahmet Gün'ün sistemi anlattı.

Yerebakan'ın verdiği bilgilere göre, firmanın yabancılara devri sonrasında sahte faturalar düzenlendi ve bu süreçte Ahmet Gün'ün talimatları alındı. Yerebakan, Gün'ün kendisini ifade verme sürecinde yönlendirdiğini ve aleyhine ifade vermemesi için tehdit ettiğini dile getirdi.

Bu gelişmeler, soruşturmanın boyutlarına yeni bir boyut kattı. Yerebakan'ın itiraflarıyla beraber, suçlamaların daha büyük bir ölçeğe sahip olduğu ortaya çıktı. Bu süreçte, suçlamalarla ilgili daha derinlemesine soruşturmaların yapılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet