Dilan ve Engin Polat Soruşturmasında Mali Müşavir İfşa Etti!

Sosyal medyada lüks hayatlarıyla tanınan Dilan ve Engin Polat çiftinin suçlamalarla gündeme gelmesiyle başlayan soruşturmanın yeni gelişmeleri, mali müşavir Zümrüt Yerebakan'ın ifadesiyle farklı bir boyut kazandı. Yerebakan, MASAK raporu sonrası yapılan toplantıda yaşananları savcılığa anlattı.

Yayınlanma:
Dilan ve Engin Polat Soruşturmasında Mali Müşavir İfşa Etti!

Sosyal medya fenomeni olarak bilinen Dilan ve Engin Polat çifti, son zamanlarda suçlamalarla gündemdeydi. Soruşturma kapsamında tutuklanan ve sonra serbest bırakılan 24 şüpheliden 12'si tutuklu kaldı. Ancak, mali müşavir Zümrüt Yerebakan'ın ifadesi, soruşturmayı yeni bir boyuta taşıdı. Yerebakan, MASAK raporunun ardından gerçekleştirilen toplantıya dair savcılığa bilgi verdi.

Toplantıda MASAK raporunda sadece vergi cezasının çıkacağı ve lüks araçların devri gibi konuların konuşulduğu iddia edildi. Zümrüt Yerebakan, toplantıda yaşananları ayrıntılı bir şekilde anlattı ve şüpheli olarak ifade edilen diğer kişilerin açıklamalarının yazılı olarak hazırlandığına dair bilgiler verdi.

dilan-ve-engin-polat-soru-112-2-41.webp

Ahmet Gün'ün Talebi Reddedildi

Bu gelişmelerin ardından tutuklu avukat Ahmet Gün'ün ifadeleri yeterli bulunmadı ve talebi reddedildi. Bu durum, Polat çiftinin soruşturması hakkında önemli bir aşama olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu suçlamalarla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet