Dilan ve Engin Polat Souşturmasında Yeni Gelişme: Mali Müşavir Serbest Bırakıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kara para aklama soruşturmasında tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftine yönelik soruşturma genişliyor. Bu kapsamda, mali müşavir Zümrüt Yerebakan da yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. Toplam 24 kişiden 12'si tutuklanırken, 10 kişi adli kontrolle serbest kalmıştı.

Yayınlanma:
Dilan ve Engin Polat Souşturmasında Yeni Gelişme: Mali Müşavir Serbest Bırakıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Kara Para Aklama suçlamasıyla Dilan ve Engin Polat çifti hakkında soruşturma yürütüyor. Bu çerçevede, örgüt kurma, suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama ve vergi kanunlarına muhalefet gibi suçlamalarla 24 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

ZÜMRÜT YEREBAKAN SERBEST BIRAKILDI

Bu süreçte yakalanan 12 kişi tutuklanırken, 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kara para aklama operasyonunda yer alan mali müşavir Zümrüt Yerebakan da yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakıldı. Yerebakan, ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi ve burada yurt dışına çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Bu gelişmeler, kara para aklama operasyonunun boyutlarını genişletirken, soruşturmanın tüm detaylarıyla devam ettiğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet