Dublin'de Bıçaklı Saldırı ve Şiddet

İrlanda'nın başkenti Dublin'deki bir okulun dışında meydana gelen bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralandı, bunların içinde 3 çocuk da bulunuyor. Ardından çıkan gerginlik ve protestolar şiddet eylemlerine dönüştü, polis aracı ve tramvay ateşe verildi, birçok araç zarar gördü. Otelde insanların bulunduğu belirtilen yangın da sosyal medyada paylaşılan görüntülerde yer aldı.

Yayınlanma:

Dublin'deki Doğu Parnell Meydanı'ndaki bir okulun dışında yaşanan bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralandı. İrlanda polisi, bu saldırının ardından yaralanan 5 kişinin hastanelere kaldırıldığını ve aralarında 3 çocuğun olduğunu doğruladı. Bir kadın ve bir erkeğin de yaralılar arasında olduğu belirtildi. Bazılarının ciddi yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Olayın ardından bölgeye toplanan protestocular ile polis arasında gerginlik yaşandı. Göçmen bir erkeği suçlayan grup, polis araçlarına ve tramvaya zarar verdi, bazı polis memurlarına saldırdı. Bu olaylar sonucunda birçok araç zarar gördü.

İrlanda polisi, bıçaklı saldırıyla bağlantılı olduğunu düşündükleri bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Ancak bu kişinin de ciddi yaralanmalar nedeniyle tedavi altında olduğu belirtildi.

1-006.webp

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise, kentte sığınmacıların konakladığı söylenen bir otelin ateşe verildiği görüldü. Otel odalarında insanların bulunduğu belirtiliyor.

Yaşanan bu olaylar, şiddet eylemlerine dönüşmüş durumda. Polis olaylarla ilgili soruşturma başlattı ve durumun detayları hala netlik kazanmaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet