Fatih Erbakan, Meral Akşener'e tepki gösterdi

Meral Akşener'in "Hamas ile İsrail aynı şeydir" açıklamasının ardından, Erbakan "Ümmetin onurunu kurtarmaya çalışan Hamas ile katil Siyonist rejimi bir tutmak nasıl bir nasıl bir akıl tutulmasıdır” dedi.

Yayınlanma:
Fatih Erbakan, Meral Akşener'e tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Natenyahu terörüyle müzik festivalinde gençleri tarayan Hamas terörü aynı şeydir" açıklamasına tepki gösterdi.

'HAMAS İLE SİYONİST REJİMİ BİR TUTMAK...'

Türkiye’deki bazı akıllılar çıkmış bebek katili İsrail’i Hamas ile bir tutuyor diyen Erbakan, "Ümmetin onurunu kurtarmaya çalışan Hamas ile katil Siyonist rejimi bir tutmak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Muhalefetin bazı çok önemli isimlerinde bile bu vicdan ve akıl tutulmasını görüyoruz." dedi.

Erbakan açıklamasında, "Bin kilometre uzaktan, konforlu mekanlarınızdan ahkam kesmek kolay 75 senedir Filistin halkına yapılan zulmün 10’da 1’i size yapılsa siz neler yapardınız kim bilir?” ifadelerine yer verdi.

İsrail’in saldırıları karşısında Müslüman ülkelerin başkanlarına çağrıda bulunan Erbakan, sadece kınamanın yetmeyeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet