Fatih Portakal Asgari ücret'in ne kadar olacağını öğrendiğini söyledi.!

Asgari Ücret ve emekli zamları herkesin merak ettiği konu, Fatih Portakal Asgari Ücret'in ne kadar olacağı ile ilgili bilgi aldığını söyledi ve net rakamı açıkladı..!

Yayınlanma:
Fatih Portakal Asgari ücret'in ne kadar olacağını öğrendiğini söyledi.!

Asgari ücret Temmuz 2023'te ne kadar olacak? Sözcü TV'de ana haber bülteni sunan Fatih Portakal, enflasyonun düşmesi sonrası zamların şimdiden eridiğini ifade etti.

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği asgari ücret zammı hakkında da konuşan Portakal, rakam verdi:

"Asgari ücretin ilk ne kadar olacağını ben size söyleyeyim. Hükümetin belirlediği rakam bu: 11.500 TL olacak. Aradaki düzeltmeden bahsediyorum. Asgari ücret zammı biliyorsunuz yılda bir kere yapılıyordu, tespit ediliyordu, 1 Şubat'tan sonra o para yatıyordu.

fatih-portakal-rakam-verdi-asgari-ucreti-ogrendim-7033-webp.webp

Ama gelir kaybından dolayı, enflasyonun yüksek olmasından dolayı bir düzenlemeye gidileceğinin sözünü vermişti Erdoğan. Ve asgari ücretin 11 bin 500 TL olacağı iktidar tarafından belirtiliyor. Konuşulan rakam bu. Şunu diyebilirsiniz; "İşveren olarak ne yapacağım ben?"

İşveren çünkü biliyorsunuz asgari ücret yükseldikçe sırtındaki yük artıyor. Bu konuda da sürpriz bir çalışma varmış ama onu öğrenemedim. İşvereni rahatlatacak bir çalışma. İlk aklıma gelen de verginin bir kısmını karşılamak veya asgari ücretten vergiyi kaldırmak gibi.

Ama işverene de bir kolaylık sağlanacakmış. Bunu da sizlerle paylaşmak istedim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet