Filistin'e destek veren Greta Thunberg, sahnede susturulmaya çalıştırıldı

İsveçli iklim aktivist Greta Thunberg, iklim krizini konuştuğu sahnede, Filistin'e destek verdi. Thunberg'ın konuşması esnasında bir adam sahneye çıkarak genç aktiviste müdahale etmeye çalıştı.

Yayınlanma:

İsveçli çevre aktivisti Greta Thunberg, çevre ve iklim krizini konuşmak üzere Amsterdam'da bir eyleme katıldı.

Sahneye çıkan Thunberg, sahneye Filistin ve Afgan bir kadını çağırdı. Thunberg, “Bir ilkim adalet hareketi olarak bastırılan ve özgürlükleri ve adalet için savaşan insanların sesini dinlemeliyiz. Aksi takdirde uluslararası birlik olunmadan iklim adaleti gelemez” dedi.

THUNBERG'İN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Thunberg sahneye Sahar Shirzad isimli kadını çağırdı. Shirzad’ın konuşmasından sonra Thunberg, “İktidardakiler dinlemiyorlar” dedikten sonra ise öfkeli bir adam sahneye çıkarak Thunberg’in üzerine yürüdü.

'İŞGAL ALTINDAKİ TOPRAKLARDA İKLİM ADALETİ YOK'

İsmi açıklanmayan adam Thunberg’in elindeki mikrofonu aldı ve kısa bir açıklama yaptı. Öfkeli adam, Thunberg’in elinden mikrofonu alarak, “Ben buraya iklim kriziyle ilgili eyleme katılmak için geldim. Siyaset için gelmedim” dedi.

Adamın konuşması katılımcıların yuhalamalarıyla sonlandı. Adamın elinden mikrofonu alan Thunberg, “Sakinleş. İşgal altındaki topraklarda iklim adaleti yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet