Gazeteci Murat Ağırel, Taktik Mania Plus Programında Tehdit Edildi!

Gazeteci Murat Ağırel, Youtube kanalı Taktik Mania Plus’ın yayınında tehditlere maruz kaldı. Program sunucuları, Ağırel'in yazdığı bir makaleyle ilgili olarak kendisini tehdit ederken, Ağırel sosyal medya üzerinden tehditlere yanıt verdi.

Yayınlanma:
Gazeteci Murat Ağırel, Taktik Mania Plus Programında Tehdit Edildi!

Gazeteci Murat Ağırel, Taktik Mania Plus adlı YouTube kanalının yayınında tehdit edildi. Programda Ağırel’in Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan bir yazısından bahsedilirken, sunucular tarafından tehditlerde bulunuldu.

Program sunucularından Nevzat Dindar, Ağırel'e yönelik açık bir tehdit içeren ifadeler kullandı. Ağırel'in son dönemde yaptığı paylaşımlar ve Galatasaray'la ilgili konulara dikkat çekerek kendisini eleştiren Dindar, Ağırel’in gazetecilik faaliyetlerini aşan bir tutum sergilediğini belirtti.

Ağırel'in Açıklaması

Diğer sunucu Alper Mert de benzer bir üslupla Ağırel'i hedef aldı ve tehditvari ifadeler kullandı. Ağırel'in, sosyal medya platformu üzerinden bu tehditlere yanıt verdiği görüldü. Ağırel, kendisine yönelik tehditlere dair sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu ve tepkisini dile getirdi.

Gazeteci Murat Ağırel’in Taktik Mania Plus programındaki bu tehditler karşısındaki tutumu ve yaşanan gelişmeler merakla takip edilmeye devam ediyor.

murat-agirele-canli-yayinda-tehdit-ayagini-denk-al.jpeg

Kendisine yönelik tehditlere sosyal medya platformu X üzerinden yanıt veren Murat Ağırel ise şunları söyledi:

“Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım, anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım. Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum. Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet