Genç MÜSİAD Alanya'da Başkanlık Değişimi

Alihan Elçi'nin başkanlığı Tunahan Karapulat'a devrettiği Genç MÜSİAD Alanya Şubesi'nde yerli ve milli vurgusu öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Genç MÜSİAD Alanya'da Başkanlık Değişimi

Genç MÜSİAD Alanya 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Alanya’da 2018’de teşkilatlanmasını Mustafa Durusoy önderliğinde tamamlayarak açılan ve daha sonra Genç MÜSİAD Alanya birimi ile büyüyen Türkiye’nin en dinamik sivil toplum yapılanması her geçen gün gücüne güç katıyor. 2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD bugün Türkiye'de 57, yurt dışında 33 temsilcisi ile ülke ekonomisine katkı sunuyor.
“YOL ARKADAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ’
Genel kurulda Genç MÜSİAD Alanya Başkanlığı’nı görev süresinin dolması nedeniyle devreden Elçi, “Şehrimizin, ülkemizin kalkınması, istihdamın artması için genç kardeşlerimize yönelik rol model olabilmek, sosyo-kültürel yapıya katkı sunmak için çaba harcadık. Bayrağı devrettiğimiz arkadaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
“YERLİ VE MİLLİ OLACAĞIZ”
Yeni başkan Tunahan Karapulat ise, “2019’da kurucu olarak yer aldığım Genç MÜSİAD Alanya’mıza beni başkanlık görevine layık gören Mustafa Dursoy başkanımız ile Genç MÜSİAD Genel Başkanımız Cahit Ertemel başkanımıza teşekkür ederim. Genç MÜSİAD olarak kalbi ahlaki ve insani değerlerle akli ve yenilikçi fikirlerle ruhu geleceğe liderlik etmek duygu ile dolu genç insanlarını bir araya getiriyoruz. Görevi devraldığımım kıymetli başkanım Alihan Elçi kardeşimize 4 yıldır gösterdiği üstün gayretine şahit olduk. Kendisine teşekkür ederiz. Yeni dönemde her çalışmada yerli ve milli olmayı, ticari ahlak ve girişimcilik ruhunu sahiplenerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.
“GÜZEL PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
MÜSİAD Alanya Şubesi Başkanı Mustafa Durusoy, “Genç MÜSİAD Alanya üyelerimize çok teşekkür ederiz. Yeni başkanımız Tunahan Karapulat beyefendiye ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Birlikte şehrimiz için güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Gönüllülük esasına göre yürüttüğümüz bir bayrak yarışını yerine getiriyoruz. MÜSİAD’ın her kademesinde özveri ve gönüllük bilinci hakimdir. Genç MÜSİAD üyelerimizde güç ve gönül birlikteliği içerisinde manevi ve milli değerlerimize bağlı, ticari ahlaka saygılı teknolojiyi de takip eden dünyadaki ticari yenilik potansiyelleri gözlemleyen geliştiren bir yapı içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı. Devir teslim töreninde Elçi ve Karapulat karşılıklı hediye takdiminde bulunurken, ardından yeni yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

genc-musiad-2.webp
“YERLİ VE MİLLİ OLANI ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ”
Elçi’nin ardından konuşan Genç MÜSİAD Alanya Şube Başkanı seçilen Tunahan Karapulat ise, “Bizler yeni dönemde yönetim kurulu üyelerimiz ve Genç MÜSİAD üyelerimizle her çalışmada yerli ve milli olmayı ön plana çıkaracak, ticaret ahlakını ve girişimcilik ruhunu sahiplenerek, yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu. Konuşmaların ardından eski başkan Alihan Elçi, yeni başkan Tunahan Karapulat’a hediye takdim ederek, yeni görevinde kendisine ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet