Haluk Levent'ten Gazzeli Yaralı Çocuklar İçin Yardım Konseri

Ünlü sanatçı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, İsrail'in saldırıları sonucu yaralanan Gazzeli çocuklar için yardım konseri düzenleyeceğini açıkladı. 17 Aralık'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek konserin geliri, yaralı çocukların tedavisine aktarılacak.

Yayınlanma:
Haluk Levent'ten Gazzeli Yaralı Çocuklar İçin Yardım Konseri

Ünlü sanatçı ve sosyal sorumluluk projeleriyle tanınan Haluk Levent, İsrail'in saldırıları sonucunda yaralanan Gazzeli çocuklar için yardım amaçlı bir konser vereceğini duyurdu. Konser, 17 Aralık tarihinde İstanbul'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek.

Konserin tüm gelirlerinin Gazze'de yaralı çocukların tedavileri için kullanılacağını belirten Haluk Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, Gazze belediye başkanı ile yaptığı görüşmeleri de paylaştı. Sanatçı, "Tekrar görüştüm ve bu konserden gelecek geliri Gazze’de yaralı çocukların tedavisi için kullanılmasını istedim. Para bi yere kadar önemli ama amaç Filistin halkı ile dayanışma! Haydi gelin." ifadelerini kullandı.

Haluk Levent'in bu anlamlı adımı, hem müzikseverlerin hem de sosyal sorumluluk bilinci yüksek bireylerin ilgisini çekiyor. Konserin, Gazzeli çocuklar için önemli bir destek olması ve Filistin halkı ile dayanışma mesajı vermesi bekleniyor. Bu etkinlik, sanatın sadece eğlence amaçlı olmadığını, aynı zamanda toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve yardım sağlamak için de kullanılabileceğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet