HÜDAPAR'ın Gazze Protestosu: Tevhid Bayrağı Altında Bir Araya Geldiler

Batman'da HÜDAPAR Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İsrail'e tepki yürüyüşünde Tevhid bayrağı dalgalanırken, eylemciler "cenk, cihat, şehadet" sloganlarıyla seslendiler.

Yayınlanma:
HÜDAPAR'ın Gazze Protestosu: Tevhid Bayrağı Altında Bir Araya Geldiler

HÜDAPAR'ın İsrail'e tepki yürüyüşünde Batman sokakları, Tevhid bayrağı altında toplanan kalabalık bir grup tarafından dolduruldu. Çarşı Mahallesi Gök Taksi'de bir araya gelen HÜDAPAR Gençlik Kolları üyeleri, Gülistan Caddesi boyunca ilerleyerek Gazze'deki saldırılara karşı bir duruş sergiledi.

Atlılar Öncülük Ederken, Sloganlar Yankılandı

Yürüyüşü 2 atlı, Tevhid bayrağı ile öncülük ederken, eylemciler sık sık "cenk, cihat, şehadet" sloganlarıyla tepkilerini dile getirdi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı duyarlılıklarını bir araya getiren HÜDAPAR üyeleri, sokaklarda seslerini yükselterek dünya kamuoyunu bu vahşete karşı bilinçlendirmeye çalıştı.

HÜDAPAR'dan Filistin İçin Çağrı: "Kudüs Davası Davamızdır"

HÜDAPAR Sason İlçe Gençlik Kolları Başkanı İshak Aksoy, yürüyüş sırasında yaptığı basın açıklamasında, "Dünyanın gözleri önünde masum bebekler ve çocuklar, mazlum kadınlar ve sivil insanlar öldürülüyor. Ümmet bu vahşeti sadece izliyor. Gazze unutturuluyor. Susmayacağız, zulmü kanıksamayacağız ve siyonist vahşete karşı duracağız. Filistin meselesi ümmetin ortak meselesidir. Mescid-i Aksa ve Kudüs, Müslümanların ortak değeridir. Bu bilinç kaybolmamalı ve nesiller boyu diri tutulmalıdır. HÜDAPAR olarak tekrar ediyoruz; Kudüs davası davamızdır. Filistinli kardeşlerimizi tüm imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz. Onlar yalnız ve sahipsiz değildir" dedi.

Dünya Kamuoyuna Sesleniş: Filistin, Ümmetin Ortak Meselesi

HÜDAPAR'ın yaptığı bu etkileyici yürüyüş ve basın açıklamasıyla, Filistin meselesine dair duyarlılık oluşturarak dünya kamuoyuna seslendi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı birleşen kalabalık, Tevhid bayrağı altında Filistin'e destek çağrısında bulunarak, "cenk, cihat, şehadet" sloganlarıyla bu vahşi saldırılara karşı bir duruş sergiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet