İmamoğlu, İYİ Parti Aday Adayı Suat Sarı'nın Açıklamalarına Yanıt Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'den İstanbul aday adayı olan Suat Sarı'nın açıklamalarına yanıt verdi. Sarı'nın değerli bir isim olduğunu belirten İmamoğlu, adaylık sürecini önemsediğini ifade etti. İttifak konusunda ise kararın partilerle bir süreç olduğunu ve toplumsal ittifakı en güçlü şekilde kurmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yayınlanma:
İmamoğlu, İYİ Parti Aday Adayı Suat Sarı'nın Açıklamalarına Yanıt Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İYİ Parti'den İstanbul aday adayı olduğunu duyuran Suat Sarı'nın açıklamasına yöneltilen soru üzerine İmamoğlu, Sarı'nın önemli bir geçmişe ve değerli deneyimlere sahip olduğunu belirterek, adaylık sürecinin önemli olduğunu ve Sarı'ya başarılar dilediğini ifade etti. Ancak İmamoğlu, kararın sadece Sarı'nın değil, partilerin bir süreci olduğunu vurgulayarak, toplumsal ittifakı güçlendirmek adına çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı.

İMAMOĞLU, İTTİFAK VE ADAYLIK SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ: NETLİK ARALIK-OCAK AYLARINDA

İmamoğlu, ittifak konusundaki açıklamalarında ise kararın tek bir kişiyle değil, partilerle alınan bir süreç olduğunu belirtti. Toplumsal ittifakı güçlendirmeyi hedeflediklerini söyleyen İmamoğlu, bu sürecin siyasi ve kurumsal olarak değerlendirilebileceğini ifade etti. Adaylık sürecine ilişkin ise İmamoğlu, 39 ilçede adayların belirlenmesinin hassas bir süreç olduğunu, bu sürecin dikkatlice değerlendirilerek aralık ve ocak aylarında netlik kazanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet