İstanbul'da Fırtına Nedeniyle THY'den 56 Sefer İptali

Beklenen kuvvetli fırtına sebebiyle, Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 56 seferi iptal ettiğini duyurdu.

Yayınlanma:
İstanbul'da Fırtına Nedeniyle THY'den 56 Sefer İptali

İstanbul'da bu akşam etkili olması beklenen kuvvetli fırtına, hava ulaşımında önemli değişikliklere neden oldu. Türk Hava Yolları (THY), İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferin iptal edildiğini açıkladı. THY, yolcularını ve ilgili tarafları durum hakkında bilgilendirdi.

THY'den Yapılan Açıklama

THY tarafından yapılan resmi açıklamada, "Değerli misafirlerimiz; 28.11.2023 (Bugün) tarihinde Madkom (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı uyarınca, İstanbul Havalimanı kalkışlı/varışlı seferlerimizde hava muhalefeti nedeniyle iptaller yapılmıştır. İstanbul Havalimanı’nda 28 Kasım tarihli toplam 56 seferimiz iptal edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Hava Muhalefeti ve Sefer İptalleri

İstanbul'da beklenen kuvvetli fırtına, hava ulaşımını olumsuz etkileyerek bir dizi sefer iptaline yol açtı. THY, yolcuların güvenliği ve hava koşullarının uçuşlara etkisini dikkate alarak bu iptal kararını aldı.

Yolcuların Bilgilendirilmesi ve İptal Süreci

THY, iptal edilen seferlerle ilgili yolcularını bilgilendirmeye devam ediyor. İptal edilen uçuşlar nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için yolcuların, THY'nin resmi kanallarından güncel bilgilere ulaşmaları ve uçuşlarının durumunu kontrol etmeleri öneriliyor.

Bu iptaller, İstanbul'daki hava koşullarının hava ulaşımı üzerindeki etkisinin ciddiyetini gösteriyor ve yolcuların seyahat planlarını gözden geçirmelerini gerektiriyor. THY ve ilgili havaalanı yetkilileri, hava durumu gelişmelerini yakından takip ederek, yolcuların güvenliği ve rahatı için gerekli tüm önlemleri almaya devam edeceklerini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet