İYİ Parti İstanbul İçin Suat Sarı'yı Aday Gösteriyor

İstanbul'un trafik ve ulaşım sorunlarına odaklanacak olan İYİ Parti adayı Dr. Suat Sarı, İBB Başkanlığı için enerjisini seçim çalışmalarına yoğunlaştırmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
İYİ Parti İstanbul İçin Suat Sarı'yı Aday Gösteriyor

Seçimin ardından peş peşe istifa haberleriyle gündeme gelen İYİ Parti'de bir yandan da yerel seçimler öncesi hazırlıklar sürüyor. İYİ Parti'nin tüm illerde kendi adaylarını çıkarma hedefi doğrultusunda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıklayan İBB İYİ Parti Grup sözcüsü Dr. Suat Sarı, kararını, İstanbul'un en temel sorununun trafik ve ulaşım olduğunu belirterek aldığını ifade etti.

'BENİM LİYAKATİMDE BİR ADAY ÇIKMADI'

Cumhuriyet'ten Sena Tufan'a konuşan Sarı, şu ifadeleri kullandı: “İstanbul’un en önemli sorunu trafik ve ulaşım. Bugüne kadar bu alanda benim birikimim ve liyakatimde bir aday çıkmadığı için ve bu konuda onlarca proje geliştirmiş bir teknokrat olarak İstanbul’un birikmiş sorunlarını çözmeye, aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımın uygun görmesi halinde bu kente katacağım çok yüksek katma değerler var. İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım.”

basliksiz-2-001.webp

'HEDEFLERİNİN KARŞILIĞINI GÖREMEDİKLERİNDE...'

Partide süren istifalara ilişkin de bir değerlendirme yapan Sarı, “Siyasete girmek bir iddia meselesidir. Çok stabil kalanlar var, hedefi olan insanlar da var. Hedefi olan insanlar hedeflerinin karşılığını göremediklerinde istifa haklarını kullanıyorlar. Geçmiş dönemlerde hepsiyle birlikte çalıştık. Hepsinin önemli katkıları oldu. Bu istifaların bir süre sonra yeni katılımlarla dengeleneceğini düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet