İYİ Parti İstifalarında Taciz İddiaları Ortaya Çıktı!

Halk TV'de yayınlanan Söz Sende programında gazeteci Yavuz Selim Demirağ, İYİ Parti'yi sarsan istifa sürecine dair çarpıcı iddialarda bulundu. Taciz suçlamalarının yanı sıra para teslimi ve kriz durumlarıyla ilgili bilgiler paylaşıldı. İYİ Parti içinde istifaların ardında ciddi krizlerin olduğu belirtiliyor.

Yayınlanma:
İYİ Parti İstifalarında Taciz İddiaları Ortaya Çıktı!

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ, Halk TV'de yayınlanan Söz Sende programında İYİ Parti içindeki istifaların ardında yatan nedenlere dair çarpıcı iddialarda bulundu. Demirağ, istifaların sadece para teslimiyle ilgili olmadığını, taciz suçlamaları ve ciddi krizlerin bu süreci etkilediğini belirtti.

İYİ Parti içerisinde danışmanlar, sekreterler ve şoförlerin işlerine son verilmesiyle birlikte ortaya çıkan istifaların ardında ciddi taciz suçlamalarının da olduğunu ifade eden Demirağ, bu durumun emniyete de yansıdığını söyledi. Ayrıca, parti içerisindeki krizin sadece mali boyutta değil, iç çatışmalar ve taciz iddialarıyla da şekillendiğini belirtti.

PARTİ İÇİ ÇALKANTILAR SÜRÜYOR

Demirağ, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in bu konularda sessiz kalmadığını ve kaynağından alınan bilgilerle etkilendiğini dile getirdi. Taciz iddialarıyla ilgili olarak emniyete intikal eden durumların olduğunu ve Akşener'in bu konuda sessiz sedasız ayrılma isteğini ilettiğini fakat bu isteğin yerine getirilmediğini aktardı.

İYİ Parti'de yaşanan istifaların ardında yatan iddialar, parti içindeki çalkantıları ve taciz suçlamalarını gündeme getirirken, Demirağ'ın açıklamalarıyla birlikte parti içi süreçlerin nasıl şekillendiği merak konusu olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet