İYİ Parti'de İstifa Krizi: Meral Akşener'den Sert Çıkış!

İYİ Parti'de kriz büyüyor! Meral Akşener'in sert sözleri ve iddialar istifa dalgasını tetikliyor.

Yayınlanma:
İYİ Parti'de İstifa Krizi: Meral Akşener'den Sert Çıkış!

İYİ Parti içindeki gerginlik ve istifa krizi giderek derinleşiyor. Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın kaleme aldığı son yazıda, Genel Başkan Meral Akşener'in, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Ankara Milletvekili Adnan Beker için sert ifadeler kullandığı iddia edildi. Saymaz'ın aktardığına göre, parti içindeki iddiaların odağında milyon TL'lik şaibeli transferler ve parti içi gizli dinlemeler yer alıyor.

iyi-parti-tek-tek-dokuluyor-partiyi-yerden-yere-vurup-istifa-etti-1685530271-2264.webp

İYİ PARTİ'DE İÇ ÇEKİŞMELER: AKŞENER'İN SERT ÇIKIŞI KRİZİ DERİNLEŞTİRİYOR

Geçtiğimiz haftalarda Ümit Dikbayır'ın, Akşener tarafından hedef gösterilmesinin ardından kriz büyüdü. Dikbayır, suçlamaların araştırılması için İYİ Parti'nin TBMM Grubu'na ve Disiplin Kurulu'na dilekçe verdiğini açıkladı. Eğer bir gelişme olmazsa, savcılığa başvurarak iddiaların incelenmesini ve dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM'ye dilekçe sunacağını belirtti.

Dikbayır'ın sert tepkisiyle birlikte İYİ Parti içindeki rahatsızlık artıyor. Ayrıca, Akşener'in İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ile uzun süredir görüşmediği ve Paçacı'nın parti içindeki iddialardan rahatsızlık duyduğu konuşuluyor.

iyi-parti-de-istifa-krizi-aksener-defolup-gitsinler-demis-2038.jpeg

Akşener'in dünkü grup toplantısında yaptığı sert açıklamalar da gerginliği artırdı. İddiaların odağında olan isimlerin partinin içinde yer alıp almayacağı belirsizliğini korurken, parti içindeki çekişmelerin ve istifa dalgasının yakın zamanda daha fazla gündeme gelmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet