İYİ Parti'deki istifalardan sonra ilk açıklama

İYİ Parti'de arka arkaya yaşanan istifalar devam ederken, Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, basın açıklamasında durumla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
İYİ Parti'deki istifalardan sonra ilk açıklama

Yerel seçimlerde 81 ilde aday çıkarma kararının ardından İYİ Parti'de istifalar da beraberinde geldi. Kafkas Dernekleri Federasyonu Onur Kurulu Üyesi Cahit Kale de istifa ettiğini açıkladı.

İstifaların ardından İYİ Parti Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu basın açıklaması yaptı.

"Bizden arkadaşlarımız ayrılabilirler, başka partilerde siyaset yapmak isteyebilirler." diyen Zorlu, biz eleştiriye en açık siyasi partiyiz şeklinde konuştu.

'DEĞERLENDİRMELERİNİZE DİKKAT EDİN'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partiden ayrılanlar hakkında değerlendirmede bulunmadığını hatırlatan Zorlu, "Bizim aramızdan ayrıldıktan sonra partimizi zedeleyici gerçek dışı iddialar ve ifadelerde bulunan arkadaşların bu değerlendirmelerine dikkat etmelerini istiyorum." dedi.

Zorlu partiden ayrılanlara uyarıda bulundu, "İYİ Parti'ye yapılan bu saldırılara bu şekilde ortak olma niyetini taşıyanların karşısında biz de gerekli açıklamaları yapmaktan geri durmayacağız" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti’de GİK üyesi Bahadır Erdem ve eski milletvekili Durmuş Yılmaz da geçtiğimiz hafta partiden istifa ettiklerini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet