İYİ Parti'den Kitlesel İstifa: Bandırma Demokrat Platformu Üyeleri Ayrılıyor

Bandırma Demokrat Platformu üyeleri, geçen yıl İYİ Parti'ye katılmış ancak istifa ederek partiden ayrılma kararı aldı. Başkan Adnan Erdan, yapılan basın açıklamasında 100 kişinin istifasını beklediklerini açıkladı.

Yayınlanma:
İYİ Parti'den Kitlesel İstifa: Bandırma Demokrat Platformu Üyeleri Ayrılıyor

Bandırma Demokrat Platformu'nun lideri Adnan Erdan, geçtiğimiz yıl toplu olarak İYİ Parti'ye üye olmuştu. Fakat Erdan, platform üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında, platform üyelerinin İYİ Parti'ye olan üyeliklerinden istifa ettiklerini ve bu istifaların sayısının 100 kişiye ulaşacağını duyurdu.

Nedeni: Beklentilerin Karşılanmaması

Erdan, basın açıklamasında, İYİ Parti içerisinde yaşanan anlaşmazlıklar ve beklentilerin karşılanmaması üzerine bu kararı aldıklarını belirtti. Özellikle genel başkan yardımcıları ve parti lideri arasındaki anlaşmazlıkların, partiden beklentilerinin tükenmesine yol açtığını ifade etti.

124906352-aw08363501.jpeg

İstifa Sayısının Beklentisi

Adnan Erdan, bu istifaların Bandırma İYİ Parti İlçe Teşkilatı'nda yüzde 10'luk bir istifa oranına denk geleceğini ve yaklaşık 100 kişinin istifa edeceğini öngördüklerini vurguladı. Açıklamaya karşın, İYİ Parti Bandırma İlçe Teşkilatı'ndan herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet