İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Aday Adayı Oldu

zmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, aday adayı olduğunu net bir şekilde belirtti. Geçen 5 yılda belediyenin altyapısını güçlendirdiklerini ve şimdi daha büyük adımlar atma vakti geldiğini ifade etti. Soyer, İzmirlilerin sadece hizmet performansına değil, demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığa da oy verdiğini vurgulayarak, kendilerinin sürekli iyileşme ve entegrasyon yarışında olduklarını dile getirdi. İzmir'i Türkiye'nin lokomotifi olarak ileriye taşıma kararlılıklarını da vurguladı.

Yayınlanma:
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Aday Adayı Oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, FOX TV'deki Çalar Saat programında açıklamalarda bulundu. İlker Karagöz'ün sorularına yanıt veren Soyer, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı mısınız?" sorusuna net bir şekilde "Evet, aday adayıyım" yanıtını verdi. Soyer, belediyenin alt yapı çalışmalarını tamamladıklarını ve artık daha büyük adımlar atmaya hazır olduklarını belirtti.

İzmirlilerin yalnızca hizmet performansına değil, aynı zamanda demokrasiye, özgürlüğe ve bağımsızlığa da oy verdiğini ifade eden Soyer, "Biz kendi kendimizle yarışırız, daha iyisini nasıl yapabiliriz diye. Dünyayla entegre olmaya çalışırız" dedi. Adaylık sürecinde İzmir'in lokomotif olarak ilerlemesi ve yenilikleriyle aydınlık bir geleceğe taşınması için çaba göstereceklerini vurguladı.

"İZMİRLİLER SADECE BİR SİYASİ PARTİYE OY VERMEZ"

"Eminim ki İzmirliler o görmedikleri yer altında olduğunu bildikleri yatırımların ne kadar kıymetli olduğunu biliyorlar" diyen Soyer, şunları ifade etti:

"İzmirliler sadece bir siyasi partiye, bir hizmet performansına oy vermezler. Aynı zamanda demokrasiye, laikliğe, özgürlüğe, bağımsızlığa oy verirler. O nedenle biz kendi kendimizle yarışırız, daha iyisini nasıl yapabiliriz diye. O nedenle dünyayla entegre olmaya çalışırız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet