Kabine Toplantısında İsrail Saldırıları ve Ekonomi Masada

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı, ekonomideki son durumla birlikte İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve ateşkes girişimlerini ele aldı. Toplantı, 5 bin lira emekli ikramiyesi düzenlemesi de dahil olmak üzere milyonları ilgilendiren konuları masaya yatırdı.

Yayınlanma:
Kabine Toplantısında İsrail Saldırıları ve Ekonomi Masada

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine Toplantısı, gündemindeki önemli konularla dikkat çekti. Ekonomideki son gelişmeler ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, toplantının odak noktalarından biriydi. İsrail'in saldırıları ve bölgedeki insani kriz, toplantıda ele alınan konular arasındaydı. Ateşkes girişimleri ve Gazze'ye insani yardımların ulaştırılması, toplantının öne çıkan tartışma konuları arasındaydı.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ SON DURUM TOPLANTIDA ELE ALINDI

Bununla birlikte, Kabine Toplantısında emeklilere yönelik 5 bin lira ikramiye konusu da masaya yatırıldı. Milyonlarca emekliyi ilgilendiren bu düzenlemenin görüşülmesi ve alınacak kararlar da toplantının önemli başlıklarından biri olarak belirtildi. Ekonomideki genel durumun yanı sıra deprem bölgesindeki son durumun da toplantıda ele alındığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet