Kocaeli İzmit'te Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, D-100 kara yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Kocaeli İzmit'te Zincirleme Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki D-100 kara yolunun Ankara istikametinde, Kozluk mevkisinde dün meydana gelen feci trafik kazası, yerel saatle öğleden sonra yaşandı. Karayolları ve belediye ekipleri, bir kamyondan yola dökülen molozları temizlemekteyken, 2 otomobil, 2 minibüs ve bir belediye aracının karıştığı zincirleme bir kaza gerçekleşti.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, 61 NK 518 plakalı otomobilin sürücüsü Muhammet Tuğral'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada yaralanan 5 kişi ise hemen çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolu, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Polis ekipleri, kazanın oluş şekli ve nedenleri üzerinde detaylı bir inceleme başlattı. Bu trajik kazanın ardından yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet