Manisa'da Anne ve Kızını Boğarak Öldüren Zanlının İtirafları Ortaya Çıktı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, asansörde cansız bulunan Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez'in ölümüne ilişkin şok edici detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı Atalay Yüksel, ifadesinde genç kızın son sözlerini ve yaşanan tartışmayı aktararak önce Doğa'yı ardından da annesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Olayın ardından önce Ankara'ya giden ve yurt dışına kaçmayı planlayan Yüksel, polisin hızlı müdahalesiyle yakalandı.

Yayınlanma:
Manisa'da Anne ve Kızını Boğarak Öldüren Zanlının İtirafları Ortaya Çıktı

Manisa'nın Salihli ilçesinde, asansörde cansız bulunan Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez'in ölümüne ilişkin şok edici detaylar gün yüzüne çıktı. İfadelerde, katil zanlısı Atalay Yüksel, genç kızın son sözlerini ve yaşanan tartışmayı aktararak önce Doğa'yı ardından da annesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Olay, Kocaçeşme Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. Komşular, sabah saatlerinde asansörde hareketsiz duran anne ve kızını fark ederek durumu polise bildirdi. Ancak yapılan incelemede, anne ve kızının hayatlarını kaybettiği belirlendi. Devrim Güler'in üniversiteye hazırlanan 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olma hayaliyle ilerlediği öğrenildi.

ty.webp

Öldürmek İçin İki Saat Evde Beklemiş

İfade sürecinde, Atalay Yüksel'in Doğa'nın annesiyle olan ilişkisine karşı çıkması üzerine yaşanan tartışma sırasında genç kızı telle boğarak öldürdüğü, ardından da evde iki saat bekleyerek annesini aynı şekilde öldürdüğü anlaşıldı. Zanlının cinayetten sonra cesetleri apartmanın üst katına çıkardığı ve evden kaçmayı planladığı fakat Manisa polisinin hızlı müdahalesiyle yakalandığı belirtildi.

Cenazeleri defnedilen anne ve kızın otopsi raporunda telle boğularak öldürüldükleri tespit edildi. Atalay Yüksel'in, Devrim Güler'in evinde bulunan faturalarla bağlantılı olduğu ve cinayet sonrasında kaçma hazırlığı içinde olduğu anlaşıldı. Yüksel, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu üzücü olay mahallede büyük bir şok yaratırken, Devrim Güler ile kızı Doğa, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet