Manisa'da Asansörde Bulunan Anne ile Kızı İple Boğularak Öldürüldü

Manisa'da, Kocaçeşme Mahallesi'nde bir apartmanda bulunan anne Devrim Güler ve kızı Doğa Etyemez'in cansız bedenleri asansörde bulundu. İlk incelemeler sonucunda, ikilinin iple boğularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Güler ve Etyemez'in cenazeleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Şüpheli olarak komşularından biri gözaltına alındı ve polis tarafından sorgulanıyor.

Yayınlanma:
Manisa'da Asansörde Bulunan Anne ile Kızı İple Boğularak Öldürüldü

Manisa'da yaşanan trajik olay, Kocaçeşme Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti. 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, dün sabah saatlerinde apartmanın asansöründe hareketsiz bir halde bulundu. Hemen olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yapılan incelemelerde, anne ve kızının hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Üç çocuk annesi Güler ile kızının cenazesi, Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi için bekletildi.

Soruşturma kapsamında, şüpheli olarak alt komşuları olan A.Y. isimli kişi gözaltına alındı. Ankara'ya giden A.Y., işlemlerinin ardından Salihli'ye getirilerek polis tarafından sorgulanıyor. Yapılan ön otopsiler sonucunda Güler ve Etyemez'in iple boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet