Marmara'da Olumsuz Hava, Deniz Ulaşımını Vurdu

Marmara Bölgesi'nde etkili olan soğuk, yağışlı ve rüzgarlı hava, deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bugün yapılması planlanan bazı seferleri iptal etti. BUDO'nun 07.00'den başlayarak çeşitli saatlerde, İDO'nun ise 09.45'ten 18.00'e kadar farklı güzergahlarda seferleri iptal edildi.

Yayınlanma:
Marmara'da Olumsuz Hava, Deniz Ulaşımını Vurdu

Marmara Bölgesi'nde yaşanan olumsuz hava koşulları, deniz ulaşımını da etkisi altına aldı. Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) bugün gerçekleştirmeyi planladıkları bazı seferleri iptal ettiğini duyurdu.

BUDO'nun iptal ettiği seferler arasında 07.00'de başlayıp 10.30'a kadar süren Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) arası seferler ve diğer güzergahlar yer aldı. İDO ise 09.45 ve 12.00 gibi farklı saatlerde Yenikapı - Yalova ve Bursa - Kabataş gibi seferlerini iptal etti. Ayrıca, Kabataş - Bursa ve Bursa - Kadıköy gibi rotalardaki seferler de 17.15 ve 18.00'de iptal edilen seferler arasındaydı.

Deniz ulaşımını etkileyen bu durum, bölgede seyahat edecek olanları ve deniz ulaşımını kullanmayı planlayanları etkileyecek gibi görünüyor. Hava koşullarının seyri ve seferlerin durumu hakkında güncel bilgi almak isteyenlerin, ilgili ulaşım şirketlerinin duyurularını takip etmeleri öneriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet