Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hafta sonu hava durumu raporlarını yayınlandı. Rapora göre çeşitli bölgelerde fırtına bekleniyor. Peki bugün yağmur var mı?

Yayınlanma:
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimleri çok bulutlu, Marmara (Bilecik ve Sakarya haric), Ege kıyıları, Manisa ve Antalya çevreleri yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Aydın, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli şiddetli olması bekleniyor.

thumbs-b-c-1ffbe30e4b12e4317e1371035f6ab888.jpeg

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, bu gece saatlerinden itibaren İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Manisa, Aydın, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul çevrelerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGÂR UYARISI

Rüzgârın, yarın Marmara ile Kuzey Ege’de güneyli yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/saat, Marmara’da yer yer 90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet