Metin Uca, Trafik Kazası Sonrası Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Ünlü sunucu Metin Uca, kazadan sonraki tedavi süreci maalesef sonuçlanmadı: 62 yaşında aramızdan ayrıldı.

Yayınlanma:
Metin Uca, Trafik Kazası Sonrası Yoğun Bakımda Hayatını Kaybetti

Ünlü televizyon programcısı, tiyatrocu ve sunucu Metin Uca, Dilovası ilçesinde geçirdiği kazanın ardından İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yoğun bakımda tedavi süren Uca'nın vefatı, saat 01.30 sıralarında gerçekleşti. 62 yaşındaki usta sanatçının geçirdiği kazanın ardından beyine giden damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkmıştı. Uca bir süredir hastanede tedavi görüyordu.
1628395.webp

Uca'nın vefatını menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor." sözleriyle duyurdu.

Uca, tedavi gördüğü hastanede entübe edilmişti. Menajeri Baykara, tedavisine ilişkin, "15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti. Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz" demişti.

CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA GÖTÜRÜLDÜ

Uca'nın cenazesi, sabah saatlerinde Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınarak incelenmek üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

TÜRKİYE ONU 1999'DA TANIMIŞTI

1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programı ve 2002 yılında yayımlanmaya başlayan "Passaparola" adlı yarışmayla tanınan bir sanatçı, tek kişilik gösterilere de çıkıp seslendirme çalışmaları yaptı. 2004 yılından beri bir kitap üzerinde çalışmaktaydı.

1-003.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet