Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu istifasını verdi

İyi Parti Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama ile partisi ile ilişiğini kestiğini açıkladı.

Yayınlanma:
Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu istifasını verdi

İYİ Parti'deki istifalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son istifa haberi İYİ Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'ndan geldi. Hatipoğlu, X sosyal medya platformundan yaptığı açıklama ile partiden ayrıldığını duyurdu.

Eskişehir Milletvekili Hatipoğlu, "Türkiye ve Eskişehir sevdalısı olarak çıktığım siyaset yolculuğunda Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım" ifadelerini kullandı. Hatipoğlu, parti içi istişare sürecinin sağlıklı yürürmemesinden dolayı istifa kararı aldığını belirtti.

ekran-resmi-2023-11-02-13-31-51.png

Hatipoğlu'nun açıklamasının tamamı şu şekilde:

"Büyük Türk Milleti’nin bilgisine; Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İyi Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İyi Parti'den istifa ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet